Het Vergeten Spoor van Anna (2023)

Het Vergeten Spoor van Anna

30-03-2023
Wanneer de rebelse Jay voor de zoveelste keer moet nablijven op school, wordt hij per ongeluk vergeten. Als plots het brandalarm door het verlaten gebouw galmt, waant Jay zich een weg door de donkere gangen. Maar hij is niet alleen… de verloederde Anna dwaalt door het oude gebouw. Deze verwarde vrouw uit het verleden weet niets meer van haar afkomst, de tijd waarin de Kleistekers in Reuver en omstreken de dienst uitmaakten. Kunnen Jay en Anna erachter komen wat er met haar is gebeurd? Hoe komt Anna op school terecht? Welk spoor leidt naar het vergeten verleden van Anna? PUUR Theater Reuver toont hun eigen film ANNA op het witte doek. Samen met regionale talenten voor en achter de schermen is deze film tot stand gekomen. Deze fictieve film mengt op een moderne manier het leven in de oude greswarenfabriek met de huidige functies van het pand de Greswaren. Regie: Yentl Evers Scenario: Eileen Bosch Camera & Montage: Jens Smeets Productie: PUUR Theater Reuver Maandag 13 maart om 15.00 uur is er een speciale middagvoorstelling. Deze voorstelling kost €12,50 en is inclusief koffie met vlaai en duurt 1,5 uur ivm extra historische informatie. Bij grote belangstelling boeken wij nog voorstellingsdata bij. Houd deze website of de social media kanalen van PUUR Theater Reuver in de gaten voor nieuwe datums. Meer informatie over de film lees je op: www.puurtheaterreuver.nl/anna Avond voorstellingen €8,- Donderdag 9 maart om 19.00 uur Woensdag 15 maart om 19.00 uur Woensdag 22 maart om 19.00 uur Donderdag 23 maart om 19.00 uur Maandag 27 maart om 19.00 uur Woensdag 29 maart om 19.00 uur Donderdag 30 maart om 19.00 uur

Regisseur Het Vergeten Spoor van Anna

Yentl Evers

Schrijvers Het Vergeten Spoor van Anna

Onbekend

Cast Het Vergeten Spoor van Anna

Onbekend

Filmagenda van Het Vergeten Spoor van Anna

Het Vergeten Spoor van Anna

Wil jij weten waar Het Vergeten Spoor van Anna op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het Vergeten Spoor van Anna draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het Vergeten Spoor van Anna informatie

Benieuwd waar Het Vergeten Spoor van Anna over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het Vergeten Spoor van Anna. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het Vergeten Spoor van Anna al heeft ontvangen.

Het Vergeten Spoor van Anna trailer

Benieuwd of Het Vergeten Spoor van Anna iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het Vergeten Spoor van Anna jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het Vergeten Spoor van Anna kunt kijken!