https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/82688-1b953eebac11d75419f7e6a755e4c1a59fa0bcdc/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Het wonder van Le Petit Prince (2019)

AL
Het wonder van Le Petit Prince is een inspirerend, menselijke verhaal dat de wijsheid van De Kleine Prins weerspiegelt.

Bekijk trailer

Het wonder van Le Petit Prince

AL
89 minuten Documentaire 07-02-2019

Recensies Het wonder van Le Petit Prince

Filmposter Het wonder van Le Petit Prince

Het wonder van Le Petit Prince is een inspirerend, menselijke verhaal dat de wijsheid van De Kleine Prins weerspiegelt.

Na de Bijbel is Le Petit Prince van Antoine de Saint-Exupéry het meest vertaalde boek ter wereld. Er zijn inmiddels versies in meer dan 375 talen. Waarom kiezen mensen wereldwijd juist dit boek om hun bedreigde talen en culturen in leven te houden? Van Sami, de taal in de hooglanden van Samiland, tot Tamazight, dat wordt gesproken op de woestijnvlaktes van de Sahara. Van Tibetaanse lessen aan ballingen in Parijs tot Nawat, dat nog wordt gesproken door een laatste generatie in El Salvador. Elke auteur heeft een eigen dramatisch verhaal en motivatie om Le petit prince te vertalen. Het wonder van Le Petit Prince is een inspirerend, menselijke verhaal dat de wijsheid van De Kleine Prins weerspiegelt. De film werd geregisseerd door Marjoleine Boonstra (Kurai, Kurai) en geproduceerd door Pieter van Huystee Film, in coproductie met de NTR en Indie Films.

Regisseur Het wonder van Le Petit Prince

Marjoleine Boonstra

Schrijvers Het wonder van Le Petit Prince

Marjoleine Boonstra

Lies Janssen

Pieter van Huystee

Cast Het wonder van Le Petit Prince

Onbekend

Alternatieve titels

The Miracle of the Little Prince

Het wonder van Le Petit Prince

Filmagenda van Het wonder van Le Petit Prince

Het wonder van Le Petit Prince

Wil jij weten waar Het wonder van Le Petit Prince op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het wonder van Le Petit Prince draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het wonder van Le Petit Prince informatie

Benieuwd waar Het wonder van Le Petit Prince over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het wonder van Le Petit Prince. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het wonder van Le Petit Prince al heeft ontvangen.

Het wonder van Le Petit Prince trailer

Benieuwd of Het wonder van Le Petit Prince iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het wonder van Le Petit Prince jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het wonder van Le Petit Prince kunt kijken!