Het zit in mijn hart (2023)

Het zit in mijn hart

06-12-2023
Theatergroep KamaK bestaat uit professionele acteurs met een verstandelijke beperking. Filmregisseur Saskia Boddeke zag hun voorstelling Furia en besloot een film te maken over het bijzondere gezelschap, en over hun stuk. 

Regisseur Het zit in mijn hart

Saskia Boddeke

Schrijvers Het zit in mijn hart

Onbekend

Cast Het zit in mijn hart

Patrick ten Arve
Anne Aalderink
Ayle Albert de la Bruhèze

Het zit in mijn hart

Wil jij weten waar Het zit in mijn hart op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het zit in mijn hart draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het zit in mijn hart informatie

Benieuwd waar Het zit in mijn hart over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het zit in mijn hart. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het zit in mijn hart al heeft ontvangen.

Het zit in mijn hart trailer

Benieuwd of Het zit in mijn hart iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het zit in mijn hart jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het zit in mijn hart kunt kijken!