Het Zwanenmeer

Liam Scarletts glansrijke productie van Het Zwanenmeer ging in 2018 in premiere en verschijnt dit seizoen voor het eerst weer ten tonele. Ondanks het feit dat de aanvullende choreografie van Scarlett en de schitterende ontwerpen van John Macfarlane trouw blijven aan die van Marius Petipa/Lev Ivanov, is er een nieuw leven in dit zonder meer bekendste en meest geliefde klassieke ballet geblazen. Het hele gezelschap schittert in dit tijdloze verhaal van onmogelijke liefde: een meesterwerk vol iconische momenten. De meeslepende symfonieën van Tsjaikovski's eerste partituur voor ballet versmelten met de verfijnde choreografie van de grand pas de deux tussen prins Siegfried en Odile, samen met de zwanen aan de rand van het meer. Deze betoverende mix van spektakel en intieme passie trakteert het publiek op een weergaloze voorstelling. Entree € 20,00, inclusief koffie of thee. Reserveren vanaf 18 juli 18:00 uur.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Het Zwanenmeer

Het Zwanenmeer

Wil jij weten waar Het Zwanenmeer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het Zwanenmeer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het Zwanenmeer informatie

Benieuwd waar Het Zwanenmeer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het Zwanenmeer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het Zwanenmeer al heeft ontvangen.

Het Zwanenmeer trailer

Benieuwd of Het Zwanenmeer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het Zwanenmeer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het Zwanenmeer kunt kijken!