ROH - Het Zwanenmeer - 2020

ROH - Het Zwanenmeer - 2020

175 minuten
Beleef de ultieme avond uit bij AnnexCinema tijdens de live opera- en balletvoorstellingen van het Royal Opera House. Kom binnen over de rode loper. Tijdens de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes. Deze voorstelling is onderdeel van het live Opera- & Balletseizoen 2019-2020 vanuit The Royal Opera House in Londen. Elke maand vertonen we rechtstreeks vanuit Londen een opera of ballet van wereldklasse. Dertien adembenemende opera- en balletvoorstellingen die via een live verbinding rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen bij ons te zien zijn. Het Zwanenmeer Prins Siegfried kans op een zwerm zwanen tijdens het jagen. Wanneer een van de zwanen verandert in een mooie vrouw, Odette, is hij verrukt. Maar ze is in de ban van haar, waardoor ze haar menselijke vorm alleen 's nachts kan herwinnen. De boze geest Von Rothbart, scheidsrechter van Odette's vloek, vermomt zijn dochter Odile als Odette om Siegfried te misleiden om zijn gelofte van liefde te verbreken. Voor de gek gehouden verklaart Siegfried zijn liefde voor Odile, en zo veroordeelt Odette om voor altijd onder de vloek te lijden. Liam Scarlett's glorieuze productie van Swan Lake , nieuw in 2018, keert terug voor zijn eerste opleving. Hoewel ze trouw blijven aan de Marius Petipa / Lev Ivanov-tekst, blazen Scarlett's extra choreografie en John Macfarlane's prachtige ontwerpen nieuw leven in wat misschien wel het bekendste en meest geliefde klassieke ballet is. De hele compagnie schittert in dit eeuwige verhaal van verdoemde liefde, een meesterwerk opgefrist voor een nieuwe generatie. Tchaikovsky's eerste score voor ballet stijgt met zijn symfonische zwaai en combineert perfect met prachtige choreografie van de grand pas de deux van Prince Siegfried en Odile tot de zwanen aan de oever van het meer. Een bedwelmende mix van spektakel en intieme passie, het totale effect is onweerstaanbaar. Credits Choreography: Liam Scarlett naar Marius Petipa en Lev Ivanov Aanvullende choreografie: Frederick Ashton Muziek: Pyotr Il'yich Tchaikovsky Productie: Liam Scarlett Ontwerper: John Macfarlane Woensdag 1 april 2020 Aanvang: 20.15 uur Prijs: €25,00 euro Klik hier voor het complete seizoensoverzicht. Kaartverkoop Kaarten voor deze voorstelling zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa tijdens onze openingstijden. Vanaf maandag 2 maart is het mogelijk om online of telefonisch te reserveren.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van ROH - Het Zwanenmeer - 2020

ROH - Het Zwanenmeer - 2020

Wil jij weten waar ROH - Het Zwanenmeer - 2020 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ROH - Het Zwanenmeer - 2020 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ROH - Het Zwanenmeer - 2020 informatie

Benieuwd waar ROH - Het Zwanenmeer - 2020 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ROH - Het Zwanenmeer - 2020 . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ROH - Het Zwanenmeer - 2020 al heeft ontvangen.

ROH - Het Zwanenmeer - 2020 trailer

Benieuwd of ROH - Het Zwanenmeer - 2020 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ROH - Het Zwanenmeer - 2020 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ROH - Het Zwanenmeer - 2020 kunt kijken!