ROH 21/22: Het Zwanenmeer (2022)

Spektakel, mysterie en passie wisselen elkaar af in dit klassieke liefdesverhaal, uitgevoerd door het Royal Ballet.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

ROH 21/22: Het Zwanenmeer

200 minuten 19-05-2022
Spektakel, mysterie en passie wisselen elkaar af in dit klassieke liefdesverhaal, uitgevoerd door het Royal Ballet.

Dit klassieke sprookje beeldt de strijd uit tussen goed en kwaad en de poging om alles met liefde te overwinnen. De magie van de meren, bossen en paleizen wordt tot leven gebracht met schitterende ontwerpen van John Macfarlane en een sublieme partituur van Tsjaikovski. De weelderige productie van Het Zwanenmeer van het Royal Ballet keert terug op het podium van het Royal Opera House nadat de heropleving in 2020 werd onderbroken door de sluiting van de theaters door de pandemie. Deze klassieker in het repertoire is het bewijs van de blijvende liefde van wijlen choreograaf Liam Scarlett voor het classicisme en van zijn aangeboren muzikaliteit die in deze productie tot uiting komen. Het orkest is het Royal Opera House.

Regisseur ROH 21/22: Het Zwanenmeer

Onbekend

Schrijvers ROH 21/22: Het Zwanenmeer

Onbekend

Cast ROH 21/22: Het Zwanenmeer

Lauren Cuthbertson

Filmagenda van ROH 21/22: Het Zwanenmeer

ROH 21/22: Het Zwanenmeer

Wil jij weten waar ROH 21/22: Het Zwanenmeer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar ROH 21/22: Het Zwanenmeer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

ROH 21/22: Het Zwanenmeer informatie

Benieuwd waar ROH 21/22: Het Zwanenmeer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over ROH 21/22: Het Zwanenmeer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies ROH 21/22: Het Zwanenmeer al heeft ontvangen.

ROH 21/22: Het Zwanenmeer trailer

Benieuwd of ROH 21/22: Het Zwanenmeer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de ROH 21/22: Het Zwanenmeer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij ROH 21/22: Het Zwanenmeer kunt kijken!