Het Zwanenmeer - Live Ballet (2024)

Het Zwanenmeer - Live Ballet

28-05-2024
Beleef de mooiste opera- & balletvoorstellingen, live vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen. Geniet van een complete avond uit inclusief een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes in de pauze. Als prins Siegfried gaat jagen, stuit hij op een zwerm zwanen. Een zwaan verandert in de beeldschone menselijke Odette en hij is onmiddellijk in vervoering van haar. Maar Odette is betoverd waardoor ze overdag de gedaante van een zwaan aanneemt. Kan Siegfried haar bevrijden? De sensationele partituur van Tsjaikovski verhoogt, samen met de evocatieve verbeelding van choreograaf Liam Scarlett en ontwerper John Macfarlane, de dramatische pathos van Marius Petipa en Lev Ivanov van dit bij uitstek klassieke balletstuk op. Het Zwanenmeer is tot op heden een van de geliefdste werken van het klassiek ballet. Woensdag 24 april 2024 Aanvang: 20:15u Duur: 3 uur en 30 minuten, inclusief twee pauzes Prijs: €28,50 Kaarten zijn uitsluitend direct te kopen via onze website of aan de kassa tijdens openingstijden. Reserveren zonder direct te betalen is mogelijk vanaf 1 maand voor de voorstelling.

Regisseur Het Zwanenmeer - Live Ballet

Onbekend

Schrijvers Het Zwanenmeer - Live Ballet

Onbekend

Cast Het Zwanenmeer - Live Ballet

Onbekend

Het Zwanenmeer - Live Ballet

Wil jij weten waar Het Zwanenmeer - Live Ballet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het Zwanenmeer - Live Ballet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het Zwanenmeer - Live Ballet informatie

Benieuwd waar Het Zwanenmeer - Live Ballet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het Zwanenmeer - Live Ballet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het Zwanenmeer - Live Ballet al heeft ontvangen.

Het Zwanenmeer - Live Ballet trailer

Benieuwd of Het Zwanenmeer - Live Ballet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het Zwanenmeer - Live Ballet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het Zwanenmeer - Live Ballet kunt kijken!