Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet (2020)

Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet

16-07-2020
Liam Scarletts glansrijke productie van Het Zwanenmeer ging in 2018 in premiere en verschijnt dit seizoen voor het eerst weer ten tonele. Ondanks het feit dat de aanvullende choreografie van Scarlett en de schitterende ontwerpen van John Macfarlane trouw blijven aan die van Marius Petipa/Lev Ivanov, is er een nieuw leven in dit zonder meer bekendste en meest geliefde klassieke ballet geblazen. Het hele gezelschap schittert in dit tijdloze verhaal van onmogelijke liefde: een meesterwerk vol iconische momenten. De meeslepende symfonieën van Tsjaikovski's eerste partituur voor ballet versmelten met de verfijnde choreografie van de grand pas de deux tussen prins Siegfried en Odile, samen met de zwanen aan de rand van het meer. Deze betoverende mix van spektakel en intieme passie trakteert het publiek op een weergaloze voorstelling.

Regisseur Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet

Onbekend

Schrijvers Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet

Onbekend

Cast Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet

Onbekend

Filmagenda van Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet draait helaas niet in de bioscoop

Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet

Wil jij weten waar Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet informatie

Benieuwd waar Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet al heeft ontvangen.

Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet trailer

Benieuwd of Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het Zwanenmeer (Swan Lake) - The Royal Ballet kunt kijken!