https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/113121-b1a299e6ad001ffc8c67f0a54cd4d8d57d550722/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

High Life (2019)

16 Geweld Seks Grof taalgebruik
Monte woont met zijn dochter Willow aan boord van een ruimteschip, geïsoleerd van alles en iedereen. Hij behoorde tot een groep gevangenen die op missie gestuurd werd naar een zwart gat.

High Life

16 Geweld Seks Grof taalgebruik
113 minuten Science fiction, Thriller 14-03-2019

Recensies High Life

MovieMeter: 3,58
Metacritic: 77,1
Rotten Tomatoes 82

Filmposter High Life

Monte woont met zijn dochter Willow aan boord van een ruimteschip, geïsoleerd van alles en iedereen. Hij behoorde tot een groep gevangenen die op missie gestuurd werd naar een zwart gat.

Ver voorbij ons zonnestelsel en volledig geïsoleerd leven Monte en zijn dochter Willow aan boord van een ruimtevaartuig. Monte is een eenzame man met een strikte zelfdiscipline als schild tegen elk verlangen, van hemzelf en van anderen. Hij is vader tegen zijn wil. Zijn zaad werd gebruikt om Boyse, een jonge vrouw, te bevruchten. Beiden behoorden ze tot een groep ter dood veroordeelde criminelen die als proefdieren onderweg zijn naar het zwarte gat, dat het dichtst bij de Aarde ligt. Nu zijn alleen Monte en Willow nog over. Door zijn dochter, die van een meisje een jonge vrouw is geworden, ervaart Monte voor het eerst onvoorwaardelijke liefde. Samen naderen vader en dochter hun bestemming – het zwarte gat waarin tijd en ruimte ophouden te bestaan. Robert Pattinson, Juliette Binoche, André Benjamin en Mia Goth spelen de hoofdrollen in de mysterieuze en spannende sci-fi thriller High Life van gerenommeerd regisseur Claire Denis (Les Salauds, Beau Travail). Na de wereldpremière op het Toronto International Film Festival kreeg de film, met een soundtrack van Denis’ vaste componist Stuart A. Staples (Tindersticks), juichende reacties van de internationale pers.

Regisseur High Life

Claire Denis

Schrijvers High Life

Claire Denis

Jean-Pol Fargeau

Geoff Cox

Nick Laird

Andrew Litvack

Cast High Life

Juliette Binoche
Mia Goth
Robert Pattinson
André Benjamin

Filmagenda van High Life

High Life

Wil jij weten waar High Life op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar High Life draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

High Life informatie

Benieuwd waar High Life over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over High Life. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies High Life al heeft ontvangen.

High Life trailer

Benieuwd of High Life iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de High Life jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij High Life kunt kijken!