Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar

Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar

40 minuten 2018
Documentaire over de uit Overijssel afkomstige Amsterdamse beeldhouwer en ontwerper Hildo Krop. Eind 1912 vestigde Krop zich, na vele omzwervingen, definitief in Amsterdam. In 1956 werd hij officieel benoemd tot stadsbeeldhouwer. Tot aan zijn overlijden in 1970 maakte Krop meer dan 400 beelden. De documentaire gaat in op wie Hildo Krop was en werpt een blik op de tijd waarin hij leefde.

Geregisseerd door

Ricardo Alvarez

Schrijvers

Onbekend

Cast

Hildo Krop

Bioscoopagenda van Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar

Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar

Wil jij weten waar Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar informatie

Benieuwd waar Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar al heeft ontvangen.

Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar trailer

Benieuwd of Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar kunt kijken!