Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar

Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar

40 minuten 2018

Recensies Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar

Documentaire over de uit Overijssel afkomstige Amsterdamse beeldhouwer en ontwerper Hildo Krop. Eind 1912 vestigde Krop zich, na vele omzwervingen, definitief in Amsterdam. In 1956 werd hij officieel benoemd tot stadsbeeldhouwer. Tot aan zijn overlijden in 1970 maakte Krop meer dan 400 beelden. De documentaire gaat in op wie Hildo Krop was en werpt een blik op de tijd waarin hij leefde.

Regisseur Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar

Ricardo Alvarez

Schrijvers Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar

Onbekend

Cast Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar

Hildo Krop

Bioscoopagenda van Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar

Helaas draait Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar

Wil jij weten waar Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar informatie

Benieuwd waar Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar al heeft ontvangen.

Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar trailer

Benieuwd of Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hildo Krop – Beeld van een Kunstenaar kunt kijken!