Hillbilly Elegy (2020)

12 Angst Grof taalgebruik

Hillbilly Elegy

12 Angst Grof taalgebruik
2020

Filmposter Hillbilly Elegy

J.D. Vance, een voormalige marinier uit zuid-Ohio die aan de Yale-universiteit rechten studeert, krijgt een droombaan aangeboden maar wordt door een familiecrisis gedwongen om terug te keren naar de plaats waar hij opgroeide en die hij het liefst wil vergeten. J.D. wordt geconfronteerd met de ingewikkelde dynamiek in zijn familie in Appalachia, waaronder zijn explosieve relatie met zijn verslaafde moeder Bev. Door de herinneringen aan zijn oma Mamaw, de veerkrachtige, slimme vrouw die hem opvoedde, realiseert J.D. zich echter hoezeer zijn familie zijn eigen levenstraject positief heeft beïnvloed.
Filmposter Filmposter Hillbilly Elegy

Regisseur Hillbilly Elegy

Ron Howard

Schrijvers Hillbilly Elegy

Onbekend

Cast Hillbilly Elegy

Glenn Close
Amy Adams
Haley Bennett

Filmagenda van Hillbilly Elegy

Hillbilly Elegy

Wil jij weten waar Hillbilly Elegy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hillbilly Elegy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hillbilly Elegy informatie

Benieuwd waar Hillbilly Elegy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hillbilly Elegy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hillbilly Elegy al heeft ontvangen.

Hillbilly Elegy trailer

Benieuwd of Hillbilly Elegy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hillbilly Elegy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hillbilly Elegy kunt kijken!