Hilversum in zwart-wit (2024)

Hilversum in zwart-wit

25-04-2024
Een documentaire over het Hilversum van 1924-1974, met amateuropnames en fragmenten uit Polygoonjournaals. De film laat de hoogtepunten zien van vijftig jaar groei zoals de ontwikkeling tot Radiostad, de opening van het raadhuis van Dudok en de verwelkoming van de honderdduizendste inwoner.

Regisseur Hilversum in zwart-wit

diversen

Schrijvers Hilversum in zwart-wit

Onbekend

Cast Hilversum in zwart-wit

Onbekend

Filmagenda van Hilversum in zwart-wit

Hilversum in zwart-wit

Wil jij weten waar Hilversum in zwart-wit op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hilversum in zwart-wit draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hilversum in zwart-wit informatie

Benieuwd waar Hilversum in zwart-wit over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hilversum in zwart-wit. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hilversum in zwart-wit al heeft ontvangen.

Hilversum in zwart-wit trailer

Benieuwd of Hilversum in zwart-wit iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hilversum in zwart-wit jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hilversum in zwart-wit kunt kijken!