Hit the Road

AL
93 minuten 21-04-2022

Filmposter Hit the Road

Iran, in de huidige tijd. Een familie is op weg naar een geheime bestemming. Achter in de auto zit de vader in het gips, maar heeft hij echt zijn been gebroken? De moeder lacht om alles, maar houdt zich niet in om te huilen. Hun zoontje maakt altijd grapjes, zingt en danst. Iedereen is bezorgd om de zieke hond. Alleen de oudere broer zwijgt.

Bekijk het aanbod van Hit the Road

Filmposter Filmposter Hit the Road

Regisseur Hit the Road

Panah Panahi

Schrijvers Hit the Road

Onbekend

Cast Hit the Road

Pantea Panahiha
Hassan Madjooni
Rayan Sarlak

Alternatieve titels

Hit the Road

Jaddeh Khaki

Filmagenda van Hit the Road

Hit the Road

Wil jij weten waar Hit the Road op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hit the Road draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hit the Road informatie

Benieuwd waar Hit the Road over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hit the Road. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hit the Road al heeft ontvangen.

Hit the Road trailer

Benieuwd of Hit the Road iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hit the Road jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hit the Road kunt kijken!