Holy Motors

115 minuten Drama, Fantasie 2012
Metacritic: 84,1
MovieMeter: 3,07
Rotten Tomatoes 91
We volgen 24 uur in het leven van een wezen. Het ene moment is het een man, dan weer een vrouw. Soms is het jong, vervolgens weer zo oud dat het op het punt staat te sterven. De functie die het vervult is eveneens wisselend; van moordenaar tot bedelaar, van zakenman tot monsterlijk wezen en van arbeider tot familieman. Het wezen lijkt vreselijk eenzaam en uitgeput door al deze verschillende gedaantes, waarin het met tegenzin moet moorden en van mensen moet houden die het niet kent. De vraag rijst waar zijn thuis en zijn familie zijn en waar het zijn gemoedsrust kan vinden.

Geregisseerd door

Leos Carax

Schrijvers

Leos Carax

Cast

Denis Lavant
Kylie Minogue
Edith Scob
Eva Mendes

Bioscoopagenda van Holy Motors

Holy Motors

Wil jij weten waar Holy Motors op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Holy Motors draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Holy Motors informatie

Benieuwd waar Holy Motors over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Holy Motors. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Holy Motors al heeft ontvangen.

Holy Motors trailer

Benieuwd of Holy Motors iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Holy Motors jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Holy Motors kunt kijken!