https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/140252-699fe7931bae3e770eb44b9e0cafabedd33a7dac/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Holy Motors (2012)

16 Geweld
We volgens één dag uit het leven van Monsieur Oscar. Steeds duikt hij als een volleerd acteur in een nieuwe rol, maar waar zijn de camera’s?

Holy Motors

16 Geweld
115 minuten Drama, Fantasie 2012

Recensies Holy Motors

MovieMeter: 3,12
Metacritic: 84,1
Rotten Tomatoes 91

Filmposter Holy Motors

We volgens één dag uit het leven van Monsieur Oscar. Steeds duikt hij als een volleerd acteur in een nieuwe rol, maar waar zijn de camera’s?

We volgen 24 uur in het leven van een wezen. Het ene moment is het een man, dan weer een vrouw. Soms is het jong, vervolgens weer zo oud dat het op het punt staat te sterven. De functie die het vervult is eveneens wisselend; van moordenaar tot bedelaar, van zakenman tot monsterlijk wezen en van arbeider tot familieman. Het wezen lijkt vreselijk eenzaam en uitgeput door al deze verschillende gedaantes, waarin het met tegenzin moet moorden en van mensen moet houden die het niet kent. De vraag rijst waar zijn thuis en zijn familie zijn en waar het zijn gemoedsrust kan vinden.

Bekijk het aanbod van Holy Motors

Holy Motors Holy Motors
Filmposter Filmposter Holy Motors

Regisseur Holy Motors

Leos Carax

Schrijvers Holy Motors

Leos Carax

Cast Holy Motors

Denis Lavant
Edith Scob
Eva Mendes
Kylie Minogue

Filmagenda van Holy Motors

Holy Motors

Wil jij weten waar Holy Motors op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Holy Motors draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Holy Motors informatie

Benieuwd waar Holy Motors over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Holy Motors. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Holy Motors al heeft ontvangen.

Holy Motors trailer

Benieuwd of Holy Motors iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Holy Motors jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Holy Motors kunt kijken!