https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/171282-2d81c7c0d52f2be8e05d07d00bdb195782338c0d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Honest Thief (2020)

12 Geweld Grof taalgebruik
Na Taken, Non-Stop en The Commuter is Liam Neeson terug in een bloedstollende actiethriller

Honest Thief

12 Geweld Grof taalgebruik
99 minuten 08-10-2020

Recensies Honest Thief

Filmposter Honest Thief

Na Taken, Non-Stop en The Commuter is Liam Neeson terug in een bloedstollende actiethriller

Tom (Liam Neeson) is een heleboel, maar twee dingen in het bijzonder: een beruchte bankovervaller én een hopeloze romanticus. Hij wil niet dat zijn relatie met Annie (Kate Walsh) op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven. Maar als hij de FBI belt om te bekennen en een deal te bepleiten wordt hij vierkant uitgelachen. Na wat aandringen gaan de jonge agenten Nivens (Jai Courtney) en Hall (Anthony Ramos) op onderzoek uit en ontdekken dat Tom de waarheid spreekt! Zij zien Toms’ gestolen geld echter als hun eigen ticket naar rijkdom. Dit is het begin van een bizar kat-en-muisspel, waarbij het nog maar de vraag is wie de echte dieven zijn.

Bekijk het aanbod van Honest Thief

Regisseur Honest Thief

Mark Williams

Schrijvers Honest Thief

Onbekend

Cast Honest Thief

Liam Neeson
Jai Courtney
Kate Walsh

Honest Thief

Wil jij weten waar Honest Thief op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Honest Thief draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Honest Thief informatie

Benieuwd waar Honest Thief over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Honest Thief. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Honest Thief al heeft ontvangen.

Honest Thief trailer

Benieuwd of Honest Thief iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Honest Thief jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Honest Thief kunt kijken!