https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/163006-14c95d7b2480b497cccb63e4045b4acb31c46703/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Honeyland (2020)

AL
Hatidze woont in alle rust met haar zieke moeder in de bergen van Noord-Macedonië, tot op een dag een rumoerige familie arriveert met een oude caravan.

Honeyland

AL
87 minuten 09-01-2020

Recensies Honeyland

Metacritic: 86,1
Rotten Tomatoes 99

Filmposter Honeyland

Hatidze woont in alle rust met haar zieke moeder in de bergen van Noord-Macedonië, tot op een dag een rumoerige familie arriveert met een oude caravan.

Hatidze woont met haar ziekelijke moeder in de bergen van Noord-Macedonië. Ze komt rond van het houden van bijen en het verkopen van de honing die ze produceren. Als een losbandige familie naast haar komt wonen, lijkt dit eerst een medicijn voor haar eenzaamheid, maar als deze familie ook bijen gaat houden en niet naar haar adviezen luistert, wordt hun aanwezigheid een bron van frustratie.
Honeyland
Filmposter Filmposter Honeyland

Regisseurs Honeyland

Tamara Kotevska

Ljubomir Stefanov

Schrijvers Honeyland

Onbekend

Cast Honeyland

Hatidze Muratova
Nazife Muratova
Hussein Sam
Ljutvie Sam

Filmagenda van Honeyland

Honeyland

Wil jij weten waar Honeyland op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Honeyland draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Honeyland informatie

Benieuwd waar Honeyland over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Honeyland. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Honeyland al heeft ontvangen.

Honeyland trailer

Benieuwd of Honeyland iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Honeyland jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Honeyland kunt kijken!