SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD

SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD

180 minuten 28-02-2020
In het kader van Cinema aan het Water een spannende middag met bijzondere schilder- en filmkunst en boeiende inleiders. We duiken in het verleden, het heden en de toekomst van de negatieve en positieve kracht van water. Wat tonen de schilderachtige weergaven uit het verleden ons? Hoe gaan we om met zeespiegelstijgingen anno 2019? Voeren de hoge golven ons naar een totaal andere toekomst? Een wervelend programma met de volgende componenten: • 17e -eeuwse schilderkunst in een bioscoopzaal • dijkverhoging rond Hoorn: wat gebeurt er voor onze kust? • een filmisch toekomstscenario van Hoorn in het jaar 2200 Aanleiding: Het Westfries Museum in Hoorn toont vanaf 28 oktober pronkstukken uit het Rijksmuseum rond het thema Koele wateren. In aansluiting bij deze unieke tentoonstelling organiseren Cinema Oostereiland en de Vrienden van het Westfries Museum op 24 november een symposium over de verbeelding van de kracht van het water.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD

Helaas draait SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD

Wil jij weten waar SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD informatie

Benieuwd waar SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD al heeft ontvangen.

SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD trailer

Benieuwd of SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij SYMPOSIUM HOORN ONDER WATER? DE KRACHT VAN HET WATER VERBEELD kunt kijken!