Hope - Filmhuis Lisse (2022)

Hope - Filmhuis Lisse

25-01-2022
Deze film wordt 2 keer vertoond, om 18.30 en om 21.00 uur, voor 30 bezoekers per keer. Om iedereen meer kans te geven om te komen vragen wij u om maximaal 2 tickets te kopen. U kunt enkel kaarten kopen via deze website (let op: de Filmhuis-films staan onder "Theater") Wij raden u aan eerst in te loggen (zie knop rechtsboven in uw scherm). Logt u voor de eerste keer in dan maakt u uw account aan (uw gegevens zijn ook nodig voor de GGD bij een eventueel contactonderzoek). Bent u ingelogd dan gaat u terug naar de voorstelling en koopt u het aantal kaarten voor film. * Hope is een eerlijk en gevoelig drama van Maria Sødahl, gebaseerd op haar eigen ervaringen. Wat gebeurt er met de liefde wanneer je nog maar 3 maanden te leven hebt? Ondanks de ziekte, is het geen zware- maar een warme, hoopgevende film, die zich in de dagen voor kerst afspeelt… Na een succesvolle internationale tour met haar dansgezelschap, keert Anja (Andrea Bræin Hovig) terug naar huis om Kerst te vieren. Daar wacht haar gezin op haar: partner en theaterregisseur Tomas (Stellan Skarsgård, Chernobyl, Mama Mia, Melancholia), hun drie biologische kinderen, en de drie kinderen uit Tomas’ eerste huwelijk. Maar vlak voor Kerst krijgen Anja en Tomas nieuws dat inslaat als een bom: Anja heeft een hersentumor en niet lang meer te leven. Samen proberen ze een manier te vinden om het nieuws te delen met hun familie. In de tijd die volgt wordt de relatie tussen Anja en Tomas hevig op de proef gesteld. De Noorse filmmaker Maria Sødahl debuteerde in 2010 met de film LIMBO, die destijds 5 Amanda’s (Noorse Oscars) won. Negen jaar later is ze terug met Hope, die in wereldpremière ging op het Filmfestival van Toronto. Na de Europese première op het Filmfestival van Berlijn, won HOPE daar het Europa Cinemas Label. “Hope (Håp) is een intiem drama waarbij twee geliefden door de indringende emotionele complexiteit van een crisis navigeren. Soms moet je de liefde een tweede kans geven.” (Filmkrant) “Onsentimentele dramafilm over een langlopende liefde waarin het noodlot toeslaat, met prachtige, rake hoofdrollen.” (Volkskrant)

Regisseur Hope - Filmhuis Lisse

Maria Sødahl

Schrijvers Hope - Filmhuis Lisse

Onbekend

Cast Hope - Filmhuis Lisse

Stellan Skarsgård
Andrea Bræin Hovig
Kristin Voss Hestvold
Steinar Klouman Hallert

Filmagenda van Hope - Filmhuis Lisse

Hope - Filmhuis Lisse

Wil jij weten waar Hope - Filmhuis Lisse op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hope - Filmhuis Lisse draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hope - Filmhuis Lisse informatie

Benieuwd waar Hope - Filmhuis Lisse over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hope - Filmhuis Lisse. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hope - Filmhuis Lisse al heeft ontvangen.

Hope - Filmhuis Lisse trailer

Benieuwd of Hope - Filmhuis Lisse iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hope - Filmhuis Lisse jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hope - Filmhuis Lisse kunt kijken!