https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/200440-9aadbc649c4da8ebdeaed10c1593ae7dcdc4972e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hopper en de Hamster der Duisternis (2022)

6 Geweld Angst
Hopper is een bijzondere jonge held: hij is half kip en half haas. Hij weet dat hij er anders uitziet dan de rest en wil niets liever dan erbij horen en net zo stoer zijn als zijn vader.

Hopper en de Hamster der Duisternis

6 Geweld Angst
92 minuten 16-02-2022

Filmposter Hopper en de Hamster der Duisternis

Hopper is een bijzondere jonge held: hij is half kip en half haas. Hij weet dat hij er anders uitziet dan de rest en wil niets liever dan erbij horen en net zo stoer zijn als zijn vader.

Hopper is een bijzondere jonge held: hij is half kip en half haas. Hij is geadopteerd door Koning Peter, een haas die beroemd is geworden door zijn spannende avonturen. Hopper weet dat hij er anders uitziet dan de rest en wil niets liever dan erbij horen en net zo stoer zijn als zijn vader. Het liefst wil hij een echte avonturier worden, zelfs al is hij nog zo onhandig. Wanneer zijn oom, de grootste vijand van het Koninkrijk, ontsnapt uit de gevangenis en zijn vader van de troon dreigt te stoten, begint Hopper aan het avontuur van zijn leven. Samen met de slimme schildpad Abe en de stoere vechtsportexpert Meg doet hij er alles aan om het plan van zijn kwaadaardige oom te dwarsbomen.

Bekijk het aanbod van Hopper en de Hamster der Duisternis

Regisseurs Hopper en de Hamster der Duisternis

Ben Stassen

Benjamin Mousquet

Schrijvers Hopper en de Hamster der Duisternis

David Collard

Cast Hopper en de Hamster der Duisternis

Danny Fehsenfeld
Donte Paris

Alternatieve titels

Hopper en de Hamster der Duisternis

Chickenhare and the Hamster of Darkness

Filmagenda van Hopper en de Hamster der Duisternis

Hopper en de Hamster der Duisternis

Wil jij weten waar Hopper en de Hamster der Duisternis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hopper en de Hamster der Duisternis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hopper en de Hamster der Duisternis informatie

Benieuwd waar Hopper en de Hamster der Duisternis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hopper en de Hamster der Duisternis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hopper en de Hamster der Duisternis al heeft ontvangen.

Hopper en de Hamster der Duisternis trailer

Benieuwd of Hopper en de Hamster der Duisternis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hopper en de Hamster der Duisternis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hopper en de Hamster der Duisternis kunt kijken!