https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/128550-0bfd63da5eedc164b37f02f2da350dfb787bb91b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hors normes (2019)

12 Angst Grof taalgebruik
Bruno en Malik hebben de leiding over twee non-profitorganisaties waar ze kansarme jongeren helpen hulpverlener te worden, om te zorgen voor extreme gevallen die door andere instellingen worden geweigerd.

Hors normes

12 Angst Grof taalgebruik
114 minuten Komedie 12-12-2019

Recensies Hors normes

Filmposter Hors normes

Bruno en Malik hebben de leiding over twee non-profitorganisaties waar ze kansarme jongeren helpen hulpverlener te worden, om te zorgen voor extreme gevallen die door andere instellingen worden geweigerd.

Hors normes(The Specials) is de nieuwe film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache (de makers van Intouchables). De film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb. De ontwapenende kinderen winnen meteen je hart. Al meer dan 20 jaar runt Bruno (Cassel) een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek (Kateb) leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Tijdens dit traject wisselen humoristische en confronterende situaties zich af en ontstaan er bijzondere vriendschappen. R Regisseurs Toledano en Nakache zijn bekend door hun succesfilms Intouchables, Samba en C'est la vie. Hun nieuwste film, Hors Normes (The Specials), is de meest persoonlijke tot nu toe. Vier jaar geleden maakten de regisseurs een TV-documentaire over de twee vrienden Stephane Benhamou en Daoud Tatou, maar merkten toen dat hun verhaal te bijzonder was voor het kleine scherm. Het resultaat is Hors Normes (The Specials), een oprechte film met een inspirerende boodschap.

Regisseurs Hors normes

Eric Toledano

Olivier Nakache

Eric Toledano & Olivier Nakache

Schrijvers Hors normes

Eric Toledano

Olivier Nakache

Cast Hors normes

Vincent Cassel
Hélène Vincent
Reda Kateb
Lyna Khoudri
Bryan Mialoundama

Alternatieve titels

The Specials

Hors normes

Filmagenda van Hors normes

Hors normes

Wil jij weten waar Hors normes op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hors normes draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hors normes informatie

Benieuwd waar Hors normes over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hors normes. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hors normes al heeft ontvangen.

Hors normes trailer

Benieuwd of Hors normes iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hors normes jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hors normes kunt kijken!