Hospital

16 Geweld Angst
2020

Recensies Hospital

IMDb 7 / 10
Fly on the wall documentairemaker Frederick Wiseman volgt in 1970 de dagelijkse gang van zaken in het Metropolitan Hospital van New York City. In de montage dikte hij het materiaal in tot een compacte film waarin hij de patiënten, de inzet van de medische staf en de slopende bureaucratie van de gezondheidszorg belicht.

Bekijk het aanbod van Hospital

Regisseur Hospital

Brody Chu

Schrijvers Hospital

Onbekend

Cast Hospital

Onbekend

Filmagenda van Hospital

Hospital

Wil jij weten waar Hospital op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hospital draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hospital informatie

Benieuwd waar Hospital over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hospital. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hospital al heeft ontvangen.

Hospital trailer

Benieuwd of Hospital iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hospital jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hospital kunt kijken!