https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/125581-44cefbab915a16bee046328895c69d6874f30a5e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hotel Mumbai (2019)

16 Geweld Grof taalgebruik
Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel.

Hotel Mumbai

16 Geweld Grof taalgebruik
123 minuten 02-05-2019

Recensies Hotel Mumbai

Metacritic: 62,1
MovieMeter: 2,5
Rotten Tomatoes 76

Filmposter Hotel Mumbai

Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel.

Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel. November 2008, een groep zwaar bewapende Pakistaanse terroristen opent de aanval  op het wereldberoemde Taj Mahal Palace Hotel in India. Gedurende 68 uur zitten honderden mensen gevangen in het hotel en vechten ze voor hun leven als blijkt dat de commando’s te ver weg zijn om op korte termijn te helpen. De plaatselijke politie grijpt in en het hotelpersoneel stelt zelfs in deze verschrikkelijke omstandigheden de veiligheid van hun gasten voorop. De hoofdrollen in deze film worden gespeeld door Oscargenomineerde acteur Dev Patel (Slumdog Millionair & Lion), Anupam Kher (Silver Linings Playbook), Armie Hammer (Call Me By Your Name) en Nazanin Boniadi (Homeland).

Bekijk het aanbod van Hotel Mumbai

Regisseur Hotel Mumbai

Anthony Maras

Schrijvers Hotel Mumbai

John Collee

Anthony Maras

Cast Hotel Mumbai

Armie Hammer
Jason Isaacs
Dev Patel
Tilda Cobham-Hervey
Amandeep Singh
Suhail Nayyar
Manoj Mehra
Dinesh Kumar

Hotel Mumbai

Wil jij weten waar Hotel Mumbai op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hotel Mumbai draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hotel Mumbai informatie

Benieuwd waar Hotel Mumbai over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hotel Mumbai. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hotel Mumbai al heeft ontvangen.

Hotel Mumbai trailer

Benieuwd of Hotel Mumbai iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hotel Mumbai jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hotel Mumbai kunt kijken!