Hotel Mumbai

Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel.

Bekijk trailer

Hotel Mumbai

125 minuten 2018
MovieMeter: 2,5
Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel.

De film vertelt het waargebeurde verhaal van de verwoestende aanvallen in Mumbai in 2008. Een groep zwaar bewapende Pakistaanse militanten opent de aanval op het iconische Taj Mahal Palace hotel in India. Gedurende 68 uur worden honderden mensen gegijzeld, klinken er schoten en woedt er een enorme brand. Wanneer de rook is opgetrokken blijken meer dan 160 mensen gedood te zijn en nog veel meer gewonden. Alleen de moedige acties van het personeel en de gasten voorkomen dat het dodental hoger uitviel.

Geregisseerd door

Anthony Maras

Schrijvers

John Collee

Anthony Maras

Cast

Armie Hammer
Jason Isaacs
Dev Patel
Tilda Cobham-Hervey
Amandeep Singh
Suhail Nayyar
Manoj Mehra
Dinesh Kumar

Bioscoopagenda van Hotel Mumbai

Helaas draait Hotel Mumbai niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

Hotel Mumbai

Wil jij weten waar Hotel Mumbai op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hotel Mumbai draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hotel Mumbai informatie

Benieuwd waar Hotel Mumbai over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hotel Mumbai. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hotel Mumbai al heeft ontvangen.

Hotel Mumbai trailer

Benieuwd of Hotel Mumbai iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hotel Mumbai jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hotel Mumbai kunt kijken!