https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205115-1f538118663ac51f131a468ef4f8452765492671/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hotel Sinestra (2022)

6
Een heerlijke winterse familiefilm vol avontuur met Bobbie Mulder (De regels van Floor) in de hoofdrol en Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger als haar ouders.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Hotel Sinestra

6
85 minuten 14-12-2022

Filmposter Hotel Sinestra

Een heerlijke winterse familiefilm vol avontuur met Bobbie Mulder (De regels van Floor) in de hoofdrol en Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger als haar ouders.

Tijdens een skivakantie in het Zwitserse Hotel Sinestra wenst Ava in een boze bui haar overbezorgde ouders weg. De volgende morgen aan het ontbijt zijn alle volwassenen ineens verdwenen. Het feest barst los, want nu kunnen de kinderen alles doen wat ze zelf willen! Maar dan ontstaat, opgezweept door de opmerkelijk kinderachtige Jonas, een gevaarlijke situatie waardoor het hele hotel zonder stroom komt te zitten. Ava en haar nieuwe vrienden zetten alles op alles om hun ouders terug te vinden zodat ze samen kerst kunnen vieren. Een heerlijke winterse familiefilm vol avontuur met Bobbie Mulder (De regels van Floor) in de hoofdrol en Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger als haar ouders.

Regisseur Hotel Sinestra

Michiel ten Horn

Schrijvers Hotel Sinestra

Martijn Hillenius

Cast Hotel Sinestra

Bobbie Mulder
Elise Schaap
Jeroen Spitzenberger
Isacco Limper
Jashayra Oehlers
Martijn Hillenius
Maxim Pojmetjev
Michiel Kerbosch
Mona Wybaillie
Otto Naessens
Rogier Komproe
Sara De Bosschere
Sinem Kavus
Steven Perceval

Filmagenda van Hotel Sinestra

Hotel Sinestra

Wil jij weten waar Hotel Sinestra op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hotel Sinestra draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hotel Sinestra informatie

Benieuwd waar Hotel Sinestra over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hotel Sinestra. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hotel Sinestra al heeft ontvangen.

Hotel Sinestra trailer

Benieuwd of Hotel Sinestra iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hotel Sinestra jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hotel Sinestra kunt kijken!