https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/185229-4a13c2b548ad31ac09c5847ef9f8f3143ad3594e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hotel Transylvania: Transformania (2021)


Bekijk trailer

Hotel Transylvania: Transformania

90 minuten 2021

Filmposter Hotel Transylvania: Transformania

In Hotel Transylvania: Transformania zijn Drac en z’n vrienden terug zoals je ze nog nooit hebt gezien. Beleef een nieuw avontuur met al je favoriete monsters, waarin Drac zijn meest angstaanjagende missie ooit moet volbrengen. Als de ‘De Vermonsteringsstraal’ op hol slaat verandert deze mysterieuze uitvinding bedacht door Van Helsing, Drac en zijn monstervrienden in mensen, terwijl Johnny een monster wordt! Ineens heeft Drac geen speciale krachten meer en geniet Johnny met volle teugen van zijn leven als monster. Ze moeten samenwerken en reizen de hele wereld af op zoek naar een middel om iedereen terug te veranderen, voordat ze gek worden van elkaar. Mavis en de vrienden van Drac helpen hun een manier te vinden om te voorkomen dat de transformatie definitief wordt. Voor dit laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks keert bedenker Genndy Tartakovsky terug als scenarist en uitvoerend producent. Selena Gomez treedt eveneens op als uitvoerend producent, terwijl zij ook weer de stem van Dracs dochter Mavis verzorgt. Andy Samberg spreekt opnieuw de stem in van Johnny. Daarnaast zijn de stemmen van Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Brian Hull, Asher Blinkoff, Brad Abrell, Fran Drescher, Jim Gaffigan en Molly Shannon in de film te horen. Regie is in handen van Jennifer Kluska en Derek Drymon, Michelle Murdocca treedt op als uitvoerend producent en Alice Dewey Goldstone als producent. In de originele versie met de stemmen van o.a. Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Brian Hull, Asher Blinkoff, Brad Abrell, Fran Drescher, Jim Gaffigan en Molly Shannon.

Regisseurs Hotel Transylvania: Transformania

Derek Drymon

Jennifer Kluska

Schrijvers Hotel Transylvania: Transformania

Genndy Tartakovsky

Todd Durham

Cast Hotel Transylvania: Transformania

Adam Sandler

Alternatieve titels

Hotel Transylvania 4

Hotel Transylvania: Transformania

Hotel Transylvania: Transformania

Wil jij weten waar Hotel Transylvania: Transformania op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hotel Transylvania: Transformania draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hotel Transylvania: Transformania informatie

Benieuwd waar Hotel Transylvania: Transformania over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hotel Transylvania: Transformania. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hotel Transylvania: Transformania al heeft ontvangen.

Hotel Transylvania: Transformania trailer

Benieuwd of Hotel Transylvania: Transformania iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hotel Transylvania: Transformania jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hotel Transylvania: Transformania kunt kijken!