https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/153108-d8644c393cab227ad2331ffcd6efd0421374f1e7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

House of Hummingbird (2020)

Seoul 1994, in het jaar dat de Seongsu-brug instortte, dwaalt de 14-jarige Eunhee door de stad op zoek naar liefde.

House of Hummingbird

138 minuten 20-08-2020

Filmposter House of Hummingbird

Seoul 1994, in het jaar dat de Seongsu-brug instortte, dwaalt de 14-jarige Eunhee door de stad op zoek naar liefde.

Korea, 1994. De 14-jarige Eunhee heeft het niet makkelijk op de middelbare school. Ze moet hardwerken voor goede cijfers en heeft thuis te maken met familieleden die elkaar continu in de haren vliegen. Ze zoekt afleiding bij haar vrienden, maar de druk van het opgroeien en de zoektocht naar houvast eisen zijn tol. Pas als ze een nieuwe docente ontmoet waar een onverwachte vriendschap mee ontstaat, lijkt er weer licht aan het einde van de tunnel te zijn.

Regisseur House of Hummingbird

Bora Kim

Schrijvers House of Hummingbird

Onbekend

Cast House of Hummingbird

Sae-byeok Kim
Seung-Yun Lee
Ji-hu Park

House of Hummingbird

Wil jij weten waar House of Hummingbird op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar House of Hummingbird draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

House of Hummingbird informatie

Benieuwd waar House of Hummingbird over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over House of Hummingbird. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies House of Hummingbird al heeft ontvangen.

House of Hummingbird trailer

Benieuwd of House of Hummingbird iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de House of Hummingbird jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij House of Hummingbird kunt kijken!