https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/215523-72f4d6fb213c296425237a6afa7a5fe26febfff6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

How to Have Sex (2024)

Drie Britse tienermeiden gaan op vakantie naar Griekenland. Ze drinken, dansen en flirten. Het moet de vakantie van hun leven worden, maar groepsdruk om het voor het eerst te doen zet de verhoudingen tussen de drie op scherp.

How to Have Sex

91 minuten 15-02-2024

Filmposter How to Have Sex

Drie Britse tienermeiden gaan op vakantie naar Griekenland. Ze drinken, dansen en flirten. Het moet de vakantie van hun leven worden, maar groepsdruk om het voor het eerst te doen zet de verhoudingen tussen de drie op scherp.

Best Holiday. Ever! De eindexamens zitten erop en om dat te vieren vertrekt Tara met haar twee beste vriendinnen op vakantie naar Kreta. Drinkend, dansend en flirtend bewegen de meiden zich van club naar pool party op zoek naar avontuur en onvergetelijke nachten, de vrijheid tegemoet. De druk om seks te hebben is groot, vooral bij Tara die als enige van de groep nog geen ervaring heeft. Maar wat de beste vakantie van hun leven moet worden, verandert wanneer Tara’s grenzen achteloos worden overschreden. How To Have Sex is een film over het pad naar volwassen worden en de kwetsbaarheid van jongeren wanneer ze te maken krijgen met grensoverschrijdend gedrag en groepsdruk. Met haar energieke, krachtige en tevens confronterende filmdebuut toont de Britse regisseur Molly Manning Walker hoe belangrijk het gesprek rondom consent nog altijd is. Sinds de première op het Festival van Cannes, waar de film werd bekroond met de Un Certain Regard-prijs, viel How To Have Sex nog vele malen in de prijzen, waaronder voor de verbluffende acteerprestatie van Mia McKenna-Bruce als Tara.

Regisseur How to Have Sex

Molly Manning Walker

Schrijvers How to Have Sex

Onbekend

Cast How to Have Sex

Shaun Thomas
Mia McKenna-Bruce
Lara Peake

Filmagenda van How to Have Sex

How to Have Sex

Wil jij weten waar How to Have Sex op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar How to Have Sex draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

How to Have Sex informatie

Benieuwd waar How to Have Sex over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over How to Have Sex. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies How to Have Sex al heeft ontvangen.

How to Have Sex trailer

Benieuwd of How to Have Sex iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de How to Have Sex jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij How to Have Sex kunt kijken!