Huisvrouwen bestaan niet 2

Huisvrouwen bestaan niet 2

Komedie 12-12-2019
In 'Huisvrouwen Bestaan Niet 2' worstelen drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend ieder met hun fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven. In dit vervolg volgen we Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die de kijker meeneemt in hun worsteling met verschillende levensvragen.

Geregisseerd door

Aniëlle Webster

Schrijvers

Richard Kemper

Cast

Eva van de Wijdeven
Loes Luca
Patrick Martens
Robert de Hoog
Jelka van Houten
Leny Breederveld
Henry Van Loon
Leopold Witte
Kay Greidanus
Tina de Bruin
Jim Bakkum
Leo Alkemade
Fred van Leer

Bioscoopagenda van Huisvrouwen bestaan niet 2

Huisvrouwen bestaan niet 2

Wil jij weten waar Huisvrouwen bestaan niet 2 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Huisvrouwen bestaan niet 2 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Huisvrouwen bestaan niet 2 informatie

Benieuwd waar Huisvrouwen bestaan niet 2 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Huisvrouwen bestaan niet 2. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Huisvrouwen bestaan niet 2 al heeft ontvangen.

Huisvrouwen bestaan niet 2 trailer

Benieuwd of Huisvrouwen bestaan niet 2 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Huisvrouwen bestaan niet 2 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Huisvrouwen bestaan niet 2 kunt kijken!