Human Forever - Teun Toebes (2023)

Human Forever - Teun Toebes

09-12-2023
Kerstvoorstelling op 17 december om 16:15 uur en 19:00 uur in aanwezigheid van Teun en Jonathan De 24-jarige humanitair activist Teun Toebes heeft een missie: de levenskwaliteit van mensen met dementie verbeteren. Hij woont al jaren op de gesloten afdeling van een verpleeghuis als hij besluit deze missie naar een hoger plan te tillen. Tijdens een reis rond de wereld onderzoekt hij samen met zijn goede vriend en filmmaker Jonathan de Jong hoe in andere landen wordt omgegaan met dementie en wat we van elkaar kunnen leren om de toekomst mooier en inclusiever te maken. Nu het aantal mensen met dementie de komende 20 jaar verdubbelt (in 2040: 81 miljoen mensen wereldwijd) is deze zoektocht geen vraag, maar een noodzaak. “Na meer dan drie jaar over de wereld te hebben gereisd ben ik hoopvoller dan ooit dat wij de toekomst voor mensen met dementie hoopvoller kunnen inrichten. Human Forever, a story about love for humanity is een indringende en ontwapenende film die aan de hand van persoonlijke verhalen van de mensen laat zien waarom wij moeten veranderen. En dit vormt samen met beroemde wetenschappers en visionairs uit de praktijk het bewijs dat wij hier morgen mee kunnen beginnen. Ik ben ervan overtuigt dat documentaire je kijk op de mens voorgoed verandert”, aldus Teun. Minister-president Mark Rutte: ‘Human Forever is voor mij niet alleen een indringende film, maar bovenal een monument voor al die mensen met dementia en hun naasten, wereldwijd.’

Regisseur Human Forever - Teun Toebes

Onbekend

Schrijvers Human Forever - Teun Toebes

Onbekend

Cast Human Forever - Teun Toebes

Teun Toebes
Jonathan de Jong

Filmagenda van Human Forever - Teun Toebes

Human Forever - Teun Toebes

Wil jij weten waar Human Forever - Teun Toebes op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Human Forever - Teun Toebes draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Human Forever - Teun Toebes informatie

Benieuwd waar Human Forever - Teun Toebes over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Human Forever - Teun Toebes. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Human Forever - Teun Toebes al heeft ontvangen.

Human Forever - Teun Toebes trailer

Benieuwd of Human Forever - Teun Toebes iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Human Forever - Teun Toebes jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Human Forever - Teun Toebes kunt kijken!