https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/209461-e043b4b2393c9e5c26997c52ab74405ba8c42949/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Hunt (2023)

16 Geweld Grof taalgebruik
Squid Game-ster Lee Jung-jae schittert in zijn regiedebuut Hunt, een spannende spionagethriller die zich afspeelt in het Zuid-Korea van de jaren tachtig.

Hunt

16 Geweld Grof taalgebruik
131 minuten 30-03-2023

Filmposter Hunt

Squid Game-ster Lee Jung-jae schittert in zijn regiedebuut Hunt, een spannende spionagethriller die zich afspeelt in het Zuid-Korea van de jaren tachtig.

Hunt, het regiedebuut van Squid Game-acteur Lee Jung-jae, speelt zich af in 1983, slechts vier jaar na de moord op Zuid-Koreaanse dictator Park Chung-hee door het hoofd van zijn inlichtingenbureau. Wanneer in Washington een aanslag op de nieuwe president wordt verijdeld, komt de Koreaanse inlichtingendienst erachter dat er een mol in hun midden is. Het gebrek aan vertrouwen tussen het hoofd van de binnenlandse en de buitenlandse inlichtingseenheid, zorgt ervoor dat beide mannen onafhankelijk op zoek gaan naar de mol. De jacht verandert al snel in een onvermijdelijke strijd tussen de twee koppige persoonlijkheden. Lee Jung-jae (zelf ook hoofdpersoon in de film) weet met Hunt een intense en onvoorspelbaar regiedebuut neer te zetten, met sensationele schietpartijen en plottwist na plottwist. Hunt ging in première op het filmfestival van Cannes en draait vanaf 30 maart in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk het aanbod van Hunt

Regisseur Hunt

Lee Jung-jae

Schrijvers Hunt

Onbekend

Cast Hunt

Jeon Hye-Jin
Lee Jung-jae
Jung Woo-sung

Hunt

Wil jij weten waar Hunt op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Hunt draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Hunt informatie

Benieuwd waar Hunt over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Hunt. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Hunt al heeft ontvangen.

Hunt trailer

Benieuwd of Hunt iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Hunt jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Hunt kunt kijken!