https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/133606-207253c32835fae3d081ba5dbc5b111d8cd3711b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

A White, White Day (2020)

12 Geweld Grof taalgebruik
A White, White Day is een spannend IJslands drama over rouw, wraak en liefde.

A White, White Day

12 Geweld Grof taalgebruik
109 minuten 13-02-2020

Recensies A White, White Day

Filmposter A White, White Day

A White, White Day is een spannend IJslands drama over rouw, wraak en liefde.

In een afgelegen IJslands dorpje probeert de voormalige politieagent Ingimundur de dood van zijn vrouw te verwerken, die twee jaar eerder omkwam bij een auto-ongeluk. De bouw van een nieuw huis en het gezelschap van zijn kleindochter geven hem de nodige afleiding, maar geplaagd door onderhuidse woede en onrust zoekt hij een zondebok voor zijn verlies. Die vindt hij als hij het vermoeden krijgt dat zijn vrouw een affaire had met een dorpsgenoot. Zijn groeiende obsessie om de waarheid te achterhalen loopt uit de hand wanneer hij niet alleen zichzelf, maar ook zijn geliefde kleindochter in gevaar brengt. A White, White Day is een spannend IJslands drama over rouw, wraak en liefde. De film van regisseur Hlynur Pálmason werd internationaal bejubeld vanwege de visueel overrompelende beelden en het sterke acteerwerk van Ingvar Sigurðsson (Of Horses and Men) die in Cannes voor zijn vertolking bekroond werd met de Rising Star Award van de Semaine de la Critique.

Bekijk het aanbod van A White, White Day

Regisseur A White, White Day

Hlynur Palmason

Schrijvers A White, White Day

Hlynur Palmason

Cast A White, White Day

Hilmir Snær Guðnason
Ingvar Sigurdsson
Ída Mekkín Hlynsdóttir
Sara Dögg Ásgeirsdóttir
Sara Dögg Ásgeirdóttir

Alternatieve titels

Hvítur, Hvítur Dagur

A White, White Day

Filmagenda van A White, White Day

A White, White Day

Wil jij weten waar A White, White Day op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A White, White Day draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A White, White Day informatie

Benieuwd waar A White, White Day over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A White, White Day. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A White, White Day al heeft ontvangen.

A White, White Day trailer

Benieuwd of A White, White Day iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A White, White Day jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A White, White Day kunt kijken!