I (2021)

I

114 minuten 2021

Recensies I

IMDb 6,5 / 10
MovieMeter: 3,5

Filmposter I

Ah-young, die is opgegroeid in een weeshuis, gaat aan de slag als kindermeisje van de baby van Young-chae, een alleenstaande moeder die in de stripclub van Mi-ja werkt. Op een avond, terwijl Ah-young op de bank ligt te slapen, raakt de baby gewond door onachtzaamheid van zijn dronken moeder. Zij schuift de schuld in de schoenen van Ah-young, die haar ontslag krijgt. Dan komt Ah-young erachter dat Young-chae haar baby via een illegale adoptie wil verkopen.
Filmposter Filmposter I

Regisseur I

Onbekend

Schrijvers I

Onbekend

Cast I

Onbekend

I

Wil jij weten waar I op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar I draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

I informatie

Benieuwd waar I over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over I. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies I al heeft ontvangen.

I trailer

Benieuwd of I iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de I jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij I kunt kijken!