I, Daniel Blake

Humor, warmte en wanhoop gaan hand in hand en maken van I, Daniel Blake een oprechte, emotionele en uiterst innemende film.

I, Daniel Blake

97 minuten Drama 2016
Humor, warmte en wanhoop gaan hand in hand en maken van I, Daniel Blake een oprechte, emotionele en uiterst innemende film.

De 59-jarige Daniel Blake heeft bijna zijn hele leven als meubelmaker gewerkt in het noordoosten van Engeland. Na een ziekte heeft hij voor het eerst in zijn leven hulp nodig van de staat. Hij kruist het pad van de alleenstaande moeder Katie en haar twee jonge kinderen, Daisy en Dylan. Katie's enige kans om te ontsnappen aan een hostel voor daklozen, is door een flat te accepteren 450 km verderop. Daniel en Katie bevinden zich in niemandsland, gevangen in de bureaucratische rompslomp van het hedendaagse Groot-Brittannië.

Geregisseerd door

Ken Loach

Schrijvers

Onbekend

Cast

Hayley Squires
Briana Shann
Dave Johns
Dylan McKiernan
Katie Rutter
Micky McGregor
Sharon Percy

Alternatieve titels

I, DANIEL BLAKE

I, Daniel Blake

Bioscoopagenda van I, Daniel Blake

I, Daniel Blake

Wil jij weten waar I, Daniel Blake op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar I, Daniel Blake draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

I, Daniel Blake informatie

Benieuwd waar I, Daniel Blake over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over I, Daniel Blake. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies I, Daniel Blake al heeft ontvangen.

I, Daniel Blake trailer

Benieuwd of I, Daniel Blake iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de I, Daniel Blake jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij I, Daniel Blake kunt kijken!