https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/74500-3d38df86cfec8972c69e7085d7b88737bda84dce/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

I, Daniel Blake (2016)

AL Grof taalgebruik
Humor, warmte en wanhoop gaan hand in hand en maken van I, Daniel Blake een oprechte, emotionele en uiterst innemende film.

I, Daniel Blake

AL Grof taalgebruik
97 minuten Drama 24-11-2016

Filmposter I, Daniel Blake

Humor, warmte en wanhoop gaan hand in hand en maken van I, Daniel Blake een oprechte, emotionele en uiterst innemende film.

De 59-jarige Daniel Blake verdient als timmerman zijn brood. Tot hij een hartaanval krijgt en voor het eerst van zijn leven een beroep op de staat moet doen. Hij probeert zich een weg te banen door het onpersoonlijke en bureaucratische uitkeringssysteem. Daarbij ontmoet hij de alleenstaande moeder Katie en haar twee kinderen. Ze steunen elkaar en vinden samen hun waardigheid terug…

Regisseur I, Daniel Blake

Ken Loach

Schrijvers I, Daniel Blake

Onbekend

Cast I, Daniel Blake

Hayley Squires
Briana Shann
Dave Johns
Dylan McKiernan
Katie Rutter
Micky McGregor
Sharon Percy

Filmagenda van I, Daniel Blake

I, Daniel Blake

Wil jij weten waar I, Daniel Blake op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar I, Daniel Blake draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

I, Daniel Blake informatie

Benieuwd waar I, Daniel Blake over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over I, Daniel Blake. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies I, Daniel Blake al heeft ontvangen.

I, Daniel Blake trailer

Benieuwd of I, Daniel Blake iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de I, Daniel Blake jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij I, Daniel Blake kunt kijken!