Through a Glass, Darkly (2007)

Through a Glass, Darkly

100 minuten Drama 2007

Recensies Through a Glass, Darkly

Het is bijna kerstmis, in een met sneeuw bedekt landschap in Noorwegen ontmoeten we de 12-jarige Cecilie (Marie Haagenrud), haar vriendin Klara en de rest van haar familie. Ze bereiden zich allemaal voor op kerstavond. Cecilie is echter heel erg ziek en brengt haar meeste tijd door in bed, dagdromend over de Spaanse jongen Sebastian die ze afgelopen zomer op vakantie heeft leren kennen. Op een dag verschijnt Ariel (Aksel Hennie) in Cecilie's kamer. Hij is een kleine gek kijkende man die zegt een engel te zijn. Hij laat Cecilie vervolgens de wonderen van het leven zien. Cecilie vind het maar niets. Dan maken ze samen een deal, als Cecilie aan Ariel verteld hoe het is om mens te zijn, dan vertelt Ariel haar over engelen en mysterieuze geheimen van het heelal.

Regisseur Through a Glass, Darkly

Jesper W. Nielsen

Schrijvers Through a Glass, Darkly

Jostein Gaarder

Jesper W. Nielsen

Cast Through a Glass, Darkly

Aksel Hennie
Marie Haagenrud
Trine Wiggen
Mads Ousdal

Alternatieve titels

I et Speil i en Gåte

Through a Glass, Darkly

Through a Glass, Darkly

Wil jij weten waar Through a Glass, Darkly op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Through a Glass, Darkly draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Through a Glass, Darkly informatie

Benieuwd waar Through a Glass, Darkly over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Through a Glass, Darkly. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Through a Glass, Darkly al heeft ontvangen.

Through a Glass, Darkly trailer

Benieuwd of Through a Glass, Darkly iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Through a Glass, Darkly jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Through a Glass, Darkly kunt kijken!