https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/216813-a83625a21fd5d3026a54df94dcbd84df910e8466/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

I Love You More (2024)

AL
Het verlangen om geliefd te worden dwingt Ben om zijn familie en zijn dromen op het spel te zetten voor een jongen die hij nooit heeft ontmoet.

I Love You More

AL
93 minuten 23-05-2024

Filmposter I Love You More

Het verlangen om geliefd te worden dwingt Ben om zijn familie en zijn dromen op het spel te zetten voor een jongen die hij nooit heeft ontmoet.

Na een jaar van diepe, intieme onlinegesprekken staat de terughoudende Kosovaarse tiener Ben op het punt zijn grootste droom te verwezenlijken: de ontmoeting met Leo, zijn eerste liefde, die tot nu toe enkel een geheim is gebleven. Met een hart vol passie en verlangen, plant Ben zorgvuldig elke stap van hun ontmoeting. Hij creëert een ingenieuze dekmantel voor hun langverwachte romantische samenzijn, wanneer Leo over een maand uit Duitsland aankomt. In Bens wereld, waarin elk detail telt, moet alles perfect zijn. Maar net als alles volgens plan lijkt te gaan, brengt een onverwachte wending Ben in tweestrijd. Zijn moeder biedt de familie een kans die hun leven voorgoed zou kunnen veranderen. Terwijl zijn familie jubelt, vindt Ben zichzelf verscheurd tussen deze nieuwe mogelijkheid en zijn niet-aflatende verlangen om Leo te ontmoeten. In deze film volgt de kijker Ben op zijn pad van liefde, loyaliteit en zelfontdekking, waarbij elke keuze zowel zijn toekomst als die van zijn geliefden diepgaand beïnvloedt.

Bekijk het aanbod van I Love You More

I Love You More I Love You More I Love You More I Love You More I Love You More I Love You More
Filmposter Filmposter I Love You More

Regisseur I Love You More

Erblin Nushi

Schrijvers I Love You More

Onbekend

Cast I Love You More

Luan Jaja
Don Shala
Shengyl Ismaili
Irena Aliu
Melihate Qena

Filmagenda van I Love You More

I Love You More

Wil jij weten waar I Love You More op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar I Love You More draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

I Love You More informatie

Benieuwd waar I Love You More over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over I Love You More. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies I Love You More al heeft ontvangen.

I Love You More trailer

Benieuwd of I Love You More iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de I Love You More jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij I Love You More kunt kijken!