https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/118646-611bc475aa973f1624aefc948ee75e0680c6df94/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

I Nostri Ragazzi (2015)

12 Angst Discriminatie Geweld
Sterke verfilming van de wereldwijde bestseller 'Het Diner' van Herman Koch naar een vrij bewerkt script.

I Nostri Ragazzi

12 Angst Discriminatie Geweld
92 minuten 22-10-2015

Recensies I Nostri Ragazzi

MovieMeter: 2,87

Filmposter I Nostri Ragazzi

Sterke verfilming van de wereldwijde bestseller 'Het Diner' van Herman Koch naar een vrij bewerkt script.

Vrije Italiaanse bewerking van de succesroman 'Het Diner' van Herman Koch. Paolo is kinderarts in een druk ziekenhuis in Rome. Zijn vrouw Clara is gids bij het Ara Pacis Museum en samen hebben ze een 16 jarige zoon Michele. Paolo’s broer is advocaat met een drukke praktijk en heeft een leuke tienerdochter Benedetta in dezelfde leeftijd als Michele. Op het oog hebben beide families alles, maar ondanks hun comfortabele leven zijn er spanningen aan de oppervlak. Over het regelmatige diner wat ze met elkaar hebben in steeds weer hetzelfde restaurant. Over de arrogantie van Paolo en zijn succesvolle praktijk of over Clara en haar ziekelijke bezorgdheid om Michele. Maar dan worden de vier ouders geconfronteerd met een uitzending op TV van beelden van een mishandeling en dood van een zwerfster. De gevolgen voor beider families zijn desastreus...

Bekijk het aanbod van I Nostri Ragazzi

Regisseur I Nostri Ragazzi

Ivano De Matteo

Schrijvers I Nostri Ragazzi

Ivano De Matteo

Valentina Ferlan

Herman Koch

Cast I Nostri Ragazzi

Alessandro Gassman
Barbora Bobulova
Giovanna Mezzogiorno
Luigi Lo Cascio

Alternatieve titels

I Nostri Ragazzi

Het Diner

I Nostri Ragazzi

Wil jij weten waar I Nostri Ragazzi op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar I Nostri Ragazzi draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

I Nostri Ragazzi informatie

Benieuwd waar I Nostri Ragazzi over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over I Nostri Ragazzi. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies I Nostri Ragazzi al heeft ontvangen.

I Nostri Ragazzi trailer

Benieuwd of I Nostri Ragazzi iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de I Nostri Ragazzi jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij I Nostri Ragazzi kunt kijken!