I, Pastafari (2019)

I, Pastafari

56 minuten 2019

Filmposter I, Pastafari

Dappere Pastafari’s vechten tegen sceptici om hun boodschap te verkondigen Met miljoenen gelovigen wereldwijd is de Kerk van het Vliegend Spaghettimonster de snelst groeiende religie ter wereld. I, Pastafari volgt een aantal leden van de kerk, de Pastafari's, die vechten voor hun religieuze vrijheid en die toegang willen krijgen tot voorrechten en uitzonderingen die in de wet aan andere religies worden toegekend. Onderweg dwingen de Pastafari's onverdraagzame sceptici om de vraag te beantwoorden: "wat is een echte religie eigenlijk?".

Bekijk het aanbod van I, Pastafari

Filmposter Filmposter I, Pastafari

Regisseur I, Pastafari

Onbekend

Schrijvers I, Pastafari

Onbekend

Cast I, Pastafari

Niko Alm
Bruder Spaghettus

I, Pastafari

Wil jij weten waar I, Pastafari op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar I, Pastafari draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

I, Pastafari informatie

Benieuwd waar I, Pastafari over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over I, Pastafari. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies I, Pastafari al heeft ontvangen.

I, Pastafari trailer

Benieuwd of I, Pastafari iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de I, Pastafari jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij I, Pastafari kunt kijken!