https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/138347-6647e644d0580563e190217df332a644e209631a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

I See You (2020)

12
Vreemde gebeurtenissen teisteren een rechercheur en zijn gezin wanneer hij de mysterieuze verdwijning van een jongen onderzoekt.

I See You

12
98 minuten Thriller 01-06-2020

Recensies I See You

Metacritic: 65,1
Rotten Tomatoes 72

Filmposter I See You

Vreemde gebeurtenissen teisteren een rechercheur en zijn gezin wanneer hij de mysterieuze verdwijning van een jongen onderzoekt.

De verdwijning van een 10-jarige jongen in een ogenschijnlijk perfect stadje vertoont een vreemde gelijkenis met een cold case van rechercheur Greg Harper (Jon Tenney). Greg werkt dag en nacht aan deze nieuwe zaak, en worstelt ondertussen met problemen thuis. Sinds zijn vrouw Jackie (Helen Hunt) een affaire heeft gehad is de spanning om te snijden, en gedraagt ze zich vreemd. Jackie is op haar beurt bang dat ze haar verstand aan het verliezen is: ze voelt een constante vijandige sfeer in huis. Niet alleen van haar gezin, maar ook van buitenaf. Het huis wordt geteisterd door vreemde geluiden, spullen die verdwijnen en apparaten die een eigen leven lijken te leiden. Is Jackie gek aan het worden? Of ligt het gezin echt onder vuur? I See You is een mysterieuze suspense-thriller die de kijker voortdurend op het verkeerde been zet.

Bekijk het aanbod van I See You

I See You I See You I See You I See You I See You
Filmposter Filmposter I See You

Regisseur I See You

Adam Randall

Schrijvers I See You

Devon Graye

Cast I See You

Helen Hunt
Judah Lewis
Jon Tenney
Owen Teague
Judah Lewis

I See You

Wil jij weten waar I See You op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar I See You draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

I See You informatie

Benieuwd waar I See You over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over I See You. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies I See You al heeft ontvangen.

I See You trailer

Benieuwd of I See You iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de I See You jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij I See You kunt kijken!