https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/111503-acd9a1f96a1827f4ae732a634b0471e198ddbd30/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

I, Tonya (2018)

Geweld Grof taalgebruik 16
Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een uitzonderlijk getalenteerd buitenbeentje.

I, Tonya

Geweld Grof taalgebruik 16
119 minuten Drama, Komedie 22-02-2018

Recensies I, Tonya

MovieMeter: 3,54
Metacritic: 77,1
Rotten Tomatoes 89

Filmposter I, Tonya

Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een uitzonderlijk getalenteerd buitenbeentje.

Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya is bepaald niet van goede komaf, haar vulgaire outfits en gedrag zijn de keurige schaatswereld een doorn in het oog. Omringd door idioten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse sportschandalen is geboren... . Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een uitzonderlijk getalenteerd buitenbeentje. Margot Robbie schittert als de verguisde Tonya Harding, en Allison Janney zet als moeder van Tonya een filmpersonage voor de eeuwigheid neer. Regisseur Craig Gillespie (Lars and the Real Girl) levert met I, Tonya een uniek evenwicht tussen humor, geweld en ontroering af.
I, Tonya I, Tonya I, Tonya I, Tonya I, Tonya I, Tonya
Filmposter Filmposter I, Tonya

Regisseur I, Tonya

Craig Gillespie

Schrijvers I, Tonya

Steven Rogers

Cast I, Tonya

Allison Janney
Margot Robbie
Sebastian Stan
Julianne Nicholson

I, Tonya

Wil jij weten waar I, Tonya op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar I, Tonya draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

I, Tonya informatie

Benieuwd waar I, Tonya over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over I, Tonya. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies I, Tonya al heeft ontvangen.

I, Tonya trailer

Benieuwd of I, Tonya iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de I, Tonya jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij I, Tonya kunt kijken!