Icarus

120 minuten Documentaire, Thriller, Sport 2016

Recensies Icarus

MovieMeter: 3,48
Metacritic: 68,1
Rotten Tomatoes 94

Filmposter Icarus

De meedogenloze werelden van internationale sporten en politiek botsen hevig op het scherm in deze documentaire vermomd als thriller. Tijdens het onderzoek naar de onduidelijke wereld van illegale doping in sport, verbindt amateurwielrenner en filmmaker Fogel zich met de afvallige Russische wetenschapper en Dr. Grigory Rodchenkov, een expert en uitvoerder van het 'anti-doping'-programma van zijn land. Wanneer Fogel en Rodchenkov een groot internationaal sportschandaal naar buiten brengen, leidt een dopingonderzoek tot een wereldwijd kat-en -muisspel.

Bekijk het aanbod van Icarus

Filmposter Filmposter Icarus

Regisseur Icarus

Bryan Fogel

Schrijvers Icarus

Jon Bertain

Bryan Fogel

Mark Monroe

Timothy Rode

Cast Icarus

Bryan Fogel
Grigory Rodchenkov
Nikita Kamaev
Thomas Bach
Sebastian Coe
Scott Brandt
Don Catlin

Icarus

Wil jij weten waar Icarus op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Icarus draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Icarus informatie

Benieuwd waar Icarus over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Icarus. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Icarus al heeft ontvangen.

Icarus trailer

Benieuwd of Icarus iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Icarus jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Icarus kunt kijken!