Iddari Lokam Okate (2018)

Iddari Lokam Okate

126 minuten 2018

Recensies Iddari Lokam Okate

Filmposter Iddari Lokam Okate

Mahi en Varsha zijn geboren op dezelfde dag en groeien op in verschillende steden. De twee zielsverwanten komen elkaar in de loop van hun jeugd keer op keer tegen, maar het lot is hen niet gunstig gezind. Achttien jaar later komen ze elkaar weer tegen, maar een relatie van de een en gezondheidsproblemen van de ander staan hun geluk in de weg.

Bekijk het aanbod van Iddari Lokam Okate

Filmposter Filmposter Iddari Lokam Okate

Regisseur Iddari Lokam Okate

G.R. Krishna

Schrijvers Iddari Lokam Okate

Abburi Ravi

G.R. Krishna

Cast Iddari Lokam Okate

Nassar
Master Bharath
Shalini Pandey
Raj Tarun
Rohini

Iddari Lokam Okate

Wil jij weten waar Iddari Lokam Okate op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Iddari Lokam Okate draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Iddari Lokam Okate informatie

Benieuwd waar Iddari Lokam Okate over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Iddari Lokam Okate. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Iddari Lokam Okate al heeft ontvangen.

Iddari Lokam Okate trailer

Benieuwd of Iddari Lokam Okate iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Iddari Lokam Okate jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Iddari Lokam Okate kunt kijken!