The Idiots (1997)

The Idiots

117 minuten Drama, Komedie 1997

Recensies The Idiots

MovieMeter: 3,3
Metacritic: 47,1

Filmposter The Idiots

Het stadje Sollerod wordt geteisterd door een bonte groep nieuwkomers. Ze duiken op alle mogelijke plaatsen op en doen zich voor als verstandelijk gehandicapten. Door hun 'innerlijke idioot' aan het woord te laten willen ze een betere wereld creeren. Binnen de groep ontpopt Stoffer zich als een op macht beluste leider. Hij daagt de anderen uit hun seksuele en psychologische experimenten to het uiterste door te voeren. Nu staat ieder van hen voor de vraag of hij bereid is voorgoed met zijn oude leven te breken.
Filmposter Filmposter The Idiots

Regisseur The Idiots

Lars von Trier

Schrijvers The Idiots

Lars von Trier

Cast The Idiots

Anne Louise Hassing
Bodil Jørgensen
Jens Albinus
Troels Lyby

Alternatieve titels

Idioterne

The Idiots

Filmagenda van The Idiots

The Idiots

Wil jij weten waar The Idiots op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Idiots draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Idiots informatie

Benieuwd waar The Idiots over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Idiots. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Idiots al heeft ontvangen.

The Idiots trailer

Benieuwd of The Idiots iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Idiots jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Idiots kunt kijken!