https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220521-0f2ff7911630c754af371480266ec124e091b878/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

IF (2024)

6 Geweld Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

IF

6 Geweld Grof taalgebruik
104 minuten Drama 16-05-2024

Recensies IF

MovieMeter: 3,52
Rotten Tomatoes 95

Filmposter IF

IF (Imaginary Friends), die ook in de Nederlands gesproken versie wordt uitgebracht onder de titel Fantasievriendjes, is een film van schrijver en regisseur John Krasinski over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Het wordt een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten IF’s weer samen te brengen met hun kinderen. In IF zijn Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw te zien. Daarnaast spreken onder andere Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. en Steve Carell de stemmen in van de prachtige en unieke wezens die de rijke fantasie van kinderen weerspiegelen.

Regisseurs IF

Lindsay Anderson

linsday anderson

John Krasinki

Schrijvers IF

David Sherwin

John Howlett

Cast IF

David Wood
Malcolm McDowell
Richard Warwick
Christine Noonan
Alan Kim
Cailey Fleming
Fiona Shaw
Louis Gossett Jr.
Phoebe Waller-Bridge
Ryan Reynolds
Steve Carell

Alternatieve titels

If....

IF

Imaginary Friends

Filmagenda van IF

IF

Wil jij weten waar IF op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar IF draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

IF informatie

Benieuwd waar IF over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over IF. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies IF al heeft ontvangen.

IF trailer

Benieuwd of IF iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de IF jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij IF kunt kijken!