https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/112995-4edcbda0e847b9cff3933f05e92afbc6c4ae826a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

If Beale Street Could Talk (2019)

12 Discriminatie Geweld Grof taalgebruik
If Beale Street Could Talk schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde, de liefde die alles overwint.

If Beale Street Could Talk

12 Discriminatie Geweld Grof taalgebruik
120 minuten Drama, Romantiek 14-02-2019

Recensies If Beale Street Could Talk

Metacritic: 87,1
MovieMeter: 3,43
Rotten Tomatoes 95

Filmposter If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde, de liefde die alles overwint.

Een meeslepend, romantisch drama van de regisseur van Oscarwinnaar Moonlight; gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin. If Beale Street Could Talk speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York en vertelt het tijdloze en ontroerende verhaal over de liefde tussen Clementine ‘Tish’ Rivers (Kiki Layne) en Alonzo ‘Fonny’ Hunt (Stephan James). Na een jarenlange vriendschap durven zij op 19 en 20 jarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en hij in de gevangenis belandt. Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen. Tish voelt zich machteloos maar ondanks alles houdt zij hoop en vertrouwt zij op de liefde tussen haar en Fonny. If Beale Street Could Talk schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde, de liefde die alles overwint,

Regisseur If Beale Street Could Talk

Barry Jenkins

Schrijvers If Beale Street Could Talk

Barry Jenkins

James Baldwin

Cast If Beale Street Could Talk

Diego Luna
KiKi Layne
Stephan James
Regina King
Teyonah Parris

Filmagenda van If Beale Street Could Talk

If Beale Street Could Talk

Wil jij weten waar If Beale Street Could Talk op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar If Beale Street Could Talk draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

If Beale Street Could Talk informatie

Benieuwd waar If Beale Street Could Talk over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over If Beale Street Could Talk. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies If Beale Street Could Talk al heeft ontvangen.

If Beale Street Could Talk trailer

Benieuwd of If Beale Street Could Talk iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de If Beale Street Could Talk jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij If Beale Street Could Talk kunt kijken!