iHuman (2023)

iHuman

09-12-2023
Een update van de huidige stand van zaken op het gebied van AI, van de Noorse regisseur Tonje Hessen Schei. Wetenschappers als de architect achter ChatGPT en de grondlegger van de huidige A.I.-ontwikkelingen waarschuwen voor de gevaren van hun werk, terwijl ze de mogelijkheden en de onmogelijke aantrekkingskracht ervan uitleggen.

Regisseur iHuman

Tonje Hessen Schei

Schrijvers iHuman

Onbekend

Cast iHuman

Onbekend

iHuman

Wil jij weten waar iHuman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar iHuman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

iHuman informatie

Benieuwd waar iHuman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over iHuman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies iHuman al heeft ontvangen.

iHuman trailer

Benieuwd of iHuman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de iHuman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij iHuman kunt kijken!