https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126522-dd7a03a4839ca2b4419a50237dd8f0b31e1b239a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Ik ben er even niet (2019)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Ik ben er even niet

AL
90 minuten 20-06-2019

Recensies Ik ben er even niet

MovieMeter: 3,17

Filmposter Ik ben er even niet

Tijdens een absence, een korte hapering van het brein die vooral bij jongeren veel voorkomt, is er geen bewustzijn, stelt een hersenonderzoeker. Maar regisseur Maartje Nevejan werd dan juist overweldigd door vreemde beelden en sensaties. Vier jonge mensen met vergelijkbare ervaringen werden door de filmmaakster gekoppeld aan kunstenaars om te verbeelden waar zij naartoe gaan als ze even ‘weg’ zijn. In een zintuigelijke ontdekkingstocht naar de kracht én de beperking van het menselijke voorstellingsvermogen, vervlecht Nevejan persoonlijke verhalen en wetenschappelijke bevindingen met het werk van kunstenaars als Anish Kapoor. Een ontrafeling van een bewustzijnsverstoring leidt naar de raadselen van het universum en van het menselijke bestaan.

Regisseur Ik ben er even niet

Maartje Nevejan

Schrijvers Ik ben er even niet

Onbekend

Cast Ik ben er even niet

Anish Kapoor
Abel Jansma
May Bieri
Caro Jacobs

Filmagenda van Ik ben er even niet

Ik ben er even niet

Wil jij weten waar Ik ben er even niet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ik ben er even niet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ik ben er even niet informatie

Benieuwd waar Ik ben er even niet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ik ben er even niet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ik ben er even niet al heeft ontvangen.

Ik ben er even niet trailer

Benieuwd of Ik ben er even niet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ik ben er even niet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ik ben er even niet kunt kijken!