Ik Sandhu Hunda Si (2020)

Ik Sandhu Hunda Si

115 minuten 2020

Recensies Ik Sandhu Hunda Si

Filmposter Ik Sandhu Hunda Si

Om de corruptie op de universiteit van Punjab te bestrijden, kondigt senior student Sandhu zijn kandidatuur aan als Grewal voor de verkiezingen. Mla Jagtar Singh alias Jagga en zijn beruchte broer Kala blijken echter geduchte rivalen te zijn. Het komt tot een heftige strijd tussen hen wanneer Kala verneemt dat zijn zus Simran verliefd is op Sandhu.

Bekijk het aanbod van Ik Sandhu Hunda Si

Filmposter Filmposter Ik Sandhu Hunda Si

Regisseur Ik Sandhu Hunda Si

Onbekend

Schrijvers Ik Sandhu Hunda Si

Onbekend

Cast Ik Sandhu Hunda Si

Neha Sharma
Gippy Grewal
Vikramjeet Virk

Ik Sandhu Hunda Si

Wil jij weten waar Ik Sandhu Hunda Si op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ik Sandhu Hunda Si draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ik Sandhu Hunda Si informatie

Benieuwd waar Ik Sandhu Hunda Si over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ik Sandhu Hunda Si. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ik Sandhu Hunda Si al heeft ontvangen.

Ik Sandhu Hunda Si trailer

Benieuwd of Ik Sandhu Hunda Si iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ik Sandhu Hunda Si jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ik Sandhu Hunda Si kunt kijken!