Il Bidone (1955)

12 Geweld Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik

Il Bidone

12 Geweld Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
92 minuten Drama, Komedie 1955

Recensies Il Bidone

MovieMeter: 3,53
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Il Bidone

De al oudere oplichter Augusto, werkt samen met twee jongere mannen, met allebei een nogal uiteenlopende levensstijl. Augusto vermijdt zich met hun problematische leventjes te bemoeien en leeft het goede leven. Wanneer hij plotseling zijn eigen dochter weer ziet en het blijkt dat zij geld nodig heeft, heeft hij een dilemma. Zijn jongere partners zijn weg en hij besluit een klusje uit te voeren met onbekenden. Deze blijken niet zo goedaardig te zijn als hij had gehoopt.
Filmposter Filmposter Il Bidone

Regisseur Il Bidone

Federico Fellini

Schrijvers Il Bidone

Federico Fellini

Ennio Flaiano

Tullio Pinelli

Cast Il Bidone

Broderick Crawford
Giulietta Masina
Richard Basehart
Franco Fabrizi

Filmagenda van Il Bidone

Il Bidone

Wil jij weten waar Il Bidone op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Il Bidone draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Il Bidone informatie

Benieuwd waar Il Bidone over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Il Bidone. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Il Bidone al heeft ontvangen.

Il Bidone trailer

Benieuwd of Il Bidone iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Il Bidone jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Il Bidone kunt kijken!