https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/202932-021d9a8edccdd0647d6db053017489a1dd64c9bc/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Il Buco (2022)

AL
Bekijk op Picl
Bekijk trailer

Il Buco

AL
93 minuten 23-06-2022

Filmposter Il Buco

In 1961 maakt een groep onverschrokken wetenschappers een expeditie naar de ongerepte Italiaanse regio Calabrië. Verborgen in het Pollino-gebergte ligt een nog niet in kaart gebrachte grot. Voor het eerst verkennen zij de bodem van de maar liefst zevenhonderd meter diepe Abisso del Bifurto. Gadegeslagen door een oude schaapherder zakken de speleologen langzaam de donkerte in. Waar de herder de omgeving op zijn duimpje kent, tasten zij letterlijk in het duister. Door steentjes en brandend papier naar beneden te gooien, proberen ze te zien en horen hoe diep de afgrond is. Met Il Buco herschept regisseur Michelangelo Frammartino (Le Quattro Volte) op meesterlijke wijze een expeditie naar het binnenste van de aarde waar de tijd stilstaat en mens en natuur samenvloeien. Het levert een unieke bioscoopervaring op, waarmee Frammartino een visuele hommage brengt aan het prachtige Calabrische landschap. Il Buco ging in première op het Filmfestival van Venetië, waar de mystieke schoonheid van de film bekroond werd met de Juryprijs.

Bekijk het aanbod van Il Buco

Regisseur Il Buco

Michelangelo Frammartino

Schrijvers Il Buco

Onbekend

Cast Il Buco

Denise Trombin
Jacopo Elia
Nicola Lanza
Paolo Cossi

Il Buco

Wil jij weten waar Il Buco op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Il Buco draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Il Buco informatie

Benieuwd waar Il Buco over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Il Buco. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Il Buco al heeft ontvangen.

Il Buco trailer

Benieuwd of Il Buco iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Il Buco jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Il Buco kunt kijken!