https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213799-c241fda5a3fdb281b43aac9a18c3edfe6c995222/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Il Colibrì (2023)

Als kind brengt Marco de zomers door aan de Toscaanse kust. Daar groeit hij op, wordt hij verliefd en moet hij leren omgaan met een groot verlies. Als volwassen man probeert hij zijn evenwicht te vinden als arts, vader en ex-geliefde.

Il Colibrì

127 minuten 21-09-2023

Filmposter Il Colibrì

Als kind brengt Marco de zomers door aan de Toscaanse kust. Daar groeit hij op, wordt hij verliefd en moet hij leren omgaan met een groot verlies. Als volwassen man probeert hij zijn evenwicht te vinden als arts, vader en ex-geliefde.

De Italiaanse film Il Colibrì is gebaseerd op de internationale bestseller “De kolibrie” van Sandro Veronesi, van wie eerder al Caos Calmo werd verfilmd. Regisseur Francesca Archibugi zet met een echte sterrencast een gelaagd, Italiaanse drama neer over familie, liefde en de kracht van het leven. Met onder meer Pierfrancesco Favino (Il Traditore), Bérénice Bejo (The Artist) en Nanni Moretti (Mia Madre). Als kind brengt Marco (Pierfrancesco Favino) de zomers van zijn jeugd door aan de Toscaanse kust. Daar groeit hij op, wordt hij verliefd , maar moet hij ook om leren gaan met een groot verlies. Als volwassen man leeft Marco tussen Rome en Parijs als gerespecteerd arts. Ondertussen ziet hij zijn dochter opgroeien en komt hij een oude geliefde tegen. Ondanks vreugde en verdriet vindt hij zijn evenwicht. Net als een kolibrie. Il Colibrì springt tussen heden en verleden, en vangt het leven van drie generaties in dit sterke Italiaans familie epos. De film werd geselecteerd voor het Filmfestival van Toronto en was de openingsfilm van het prestigieuze Filmfestival van Rome.

Bekijk het aanbod van Il Colibrì

Regisseur Il Colibrì

Francesca Archibugi

Schrijvers Il Colibrì

Onbekend

Cast Il Colibrì

Bérénice Bejo
Kasia Smutniak
Nanni Moretti
Pierfrancesco Favino

Filmagenda van Il Colibrì

Il Colibrì

Wil jij weten waar Il Colibrì op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Il Colibrì draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Il Colibrì informatie

Benieuwd waar Il Colibrì over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Il Colibrì. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Il Colibrì al heeft ontvangen.

Il Colibrì trailer

Benieuwd of Il Colibrì iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Il Colibrì jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Il Colibrì kunt kijken!