Il Grido (1957)

6 Geweld Grof taalgebruik

Il Grido

6 Geweld Grof taalgebruik
111 minuten Drama 1957

Recensies Il Grido

MovieMeter: 3,56
Rotten Tomatoes 75

Filmposter Il Grido

Het zware leven van Aldo die werkt in een suikerfabriek in de Po-vallei in Noord-Italië. Hij leeft met een getrouwde vrouw en haar dochter. Wanneer de vrouw hoort dat haar echtgenoot is overleden, doet Aldo haar onmiddellijk een aanzoek. Dit wil zij niet en kiest voor een ander. Diep depressief trekt de man samen met het dochtertje door Noord-Italië en ontmoet allerlei personen.
Filmposter Filmposter Il Grido

Regisseur Il Grido

Michelangelo Antonioni

Schrijvers Il Grido

Ennio De Concini

Michelangelo Antonioni

Elio Bartolini

Cast Il Grido

Alida Valli
Steve Cochran
Betsy Blair
Dorian Gray
Jacqueline Jones

Alternatieve titels

Grido, Il

Il Grido

Filmagenda van Il Grido

Il Grido

Wil jij weten waar Il Grido op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Il Grido draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Il Grido informatie

Benieuwd waar Il Grido over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Il Grido. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Il Grido al heeft ontvangen.

Il Grido trailer

Benieuwd of Il Grido iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Il Grido jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Il Grido kunt kijken!