https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/173912-514eb7e74729091780fc267c1fe91c8a7e3f0d5d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Il testimone invisibile (2020)

12 Geweld
Als een succesvolle zakenman moet bewijzen dat hij niets te maken heeft met de dood van zijn minnares, ontspint zich een vernuftig psychologisch steekspel.​

Il testimone invisibile

12 Geweld
102 minuten 09-01-2020

Recensies Il testimone invisibile

MovieMeter: 3,5

Filmposter Il testimone invisibile

Als een succesvolle zakenman moet bewijzen dat hij niets te maken heeft met de dood van zijn minnares, ontspint zich een vernuftig psychologisch steekspel.​

Als de rijke zakenman Adriano wakker wordt in een hotelkamer ziet hij het levenloze lichaam van zijn minnares Laura. De deur is van binnenuit afgesloten en er is geen bewijs dat er iemand anders in de kamer is geweest. Ondanks dat Adriano claimt onschuldig te zijn, wordt hij aangeklaagd voor moord. Hij vraagt Virginia Ferrara, een zeer ervaren advocate die nog nooit een zaak heeft verloren, zijn onschuld te bepleiten. Ze krijgen drie uur om zijn zaak voor te bereiden en een belangrijke getuigenis te weerleggen en op zoek te gaan naar ontlastend bewijs. Met zijn rug tegen de muur, wordt Adriano door haar gedwongen volledige openheid te geven waarna zich een vernuftig psychologisch steekspel ontspint.

Regisseur Il testimone invisibile

Stefano Mordini

Schrijvers Il testimone invisibile

Stefano Mordini

Oriol Paulo

Massimiliano Cantoni

Cast Il testimone invisibile

Fabrizio Bentivoglio
Riccardo Scamarcio
Maria Paiato
Miriam Leone

Alternatieve titels

Il testimone invisibile

The Invisible Witness

Filmagenda van Il testimone invisibile

Il testimone invisibile

Wil jij weten waar Il testimone invisibile op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Il testimone invisibile draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Il testimone invisibile informatie

Benieuwd waar Il testimone invisibile over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Il testimone invisibile. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Il testimone invisibile al heeft ontvangen.

Il testimone invisibile trailer

Benieuwd of Il testimone invisibile iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Il testimone invisibile jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Il testimone invisibile kunt kijken!